+386 51 340 373 natasa@zobozdravstvo-prunk.si
Pon - tor: 13:30 - 19:00 Sre: 08:30 - 13:00 Čet - pet: po dogovoru

O meni

zobozdravstvo natasa prunkNataša Prunk, dr. dent. med

Po zaključku študija dentalne medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, strokovnem izpitu in opravljenem stažu sem leta 1998 pričela z delom v otroški ambulanti v ZD Koper.

Od tedaj se redno udeležujem strokovnih izobraževanj doma in v tujini, kjer krepim in širim svoje znanje, hkrati pa redno sledim novim trendom in inovacijam v naši stroki in širše. Tako sem opravila tudi podiplomski tečaj iz otroškega in preventivnega zobozdravstva. Leta 2010 sem se pridružila ambulanti Marident za odrasle v Portorožu, 2015 pa sem odprla zasebno ambulanto za odrasle in otroke v Kopru.

Verjamem, da lahko sami storimo največ za zdravje naših zob.

Moj cilj je zadovoljen pacient z zdravim in lepim nasmehom, kar zahteva celostno in individualno obravnavo vsakega posameznika. V največje veselje mi je pomagati ohranjati zdravje ustne votline in delovati preventivno in minimalno invazivno. Zato pacientom vedno svetujem, kako skrbeti za zdravje svojih zob. Predvsem pa si prizadevam, da bi skupaj s pacienti, ki so imeli slabo izkušnjo z zobozdravnikom, premagali strahove. Še vedno so mi v posebno veselje najmlajši pacienti, prava preventiva se v resnici začne prav pri njih. Želim si, da vsi, ki me obiščejo, začutijo, da so edinstveni in si zaslužijo celosten pristop ter delo brez bolečin. Poleg zobozdravstva me zanima veliko stvari in včasih so dnevi prekratki. Rada potujem ter predvsem obožujem morje in sonce. A ne glede na to, kam me je pot zanesla, mi je še vedno najlepše morje Jadransko. Že od malih nog rada berem in se držim načela, da kupujem samo izbranke, saj bi v nasprotnem primeru moje domovanje že zdavnaj preplavile knjige.

Ljudem rada pričaram najlepši nasmeh.

Za konec vam zaupam še malo skrivnost: Tudi jaz kdaj spustim kakšno umivanje zob. Vsi smo le ljudje in kdaj pozabimo, a pomembno je, da naša pozabljivost ne postane navada.