+386 51 340 373 natasa@zobozdravstvo-prunk.si
Pon - tor: 13:30 - 19:00 Sre: 08:30 - 13:00 Čet - pet: po dogovoru

Pomlajevanje

Čeprav nam leta prinašajo zrelost in izkušnje, nekaj vseeno izgubljamo.

Koža ni več tako prožna, elastična in napeta, počasi se tanjša in povesi. Pojavijo se nepravilnosti, črte, gubice. Kako hitro se ti znaki pokažejo, je odvisno od genetskih dejavnikov in načina življenja. Ta proces pa lahko upočasnimo in smo videti sveži in mladostni še dolgo v zrela leta.

Živimo v čudovitem času, ko nam je na voljo toliko naprednih tehnologij, a hkrati tudi starodavnih znanj. Pri nas kombiniramo oboje. Na voljo je pomlajevanje s polnili hialuronske kisline ( Juvéderm® ). Hialuronska kislina je naravno prisotna v koži in skrbi za vlažnost. Polnila se vbrizgajo pod kožo in tako se majhne vdolbinice in gubice izravnajo, nadomesti se volumen in rahlo se spremeni oblika, npr lic ali ustnic. Postopek je hiter, učinek traja od 6 do 12 mesecev.

Japonski cosmolifting obraza pa je sodobna metoda, osnovana na starih znanjih. Gre za nevrosenzorično stimulacijo točk in predelov na obrazu, kar spodbuja regeneracijo obraza. Z redno terapijo se mišice učvrstijo, gube se zmanjšajo in prepreči oz. upočasni se nastajanje novih, omilijo ali celo izginejo temni madeži. Že po prvi terapiji pomlajevanja pa je obraz vidno osvežen in sijoč. Hkrati je tudi izvrstna sprostitvena tehnika, saj s stimulacijo akupresurnih točk blagodejno vplivamo na celo telo.

Terapija traja cca. 60 min, dolgotrajnost rezultatov pa je odvisna od števila in frekvence obiskov.

Več o metodi Juvéderm® si lahko preberete TUKAJ.

Japonski cosmo lifting_5 (2)